قوانین مربوط مشاغل خانگی

در شاخه : کمیسیون ماده 100در دیوان عدالت اداری - نمونه آرای دیوان عدالت اداری درباره کمیسیون ماده 100 شهرداری


نمونه متن اعتراض به رای کمیسیون ماده 100-اگر جریمه ماده 100پرداخت نشود-مصادیق مشاغل خانگی-مقررات مشاغل خانگی-شکایت از مشاغل خانگی-دستورالعمل مشاغل خانگی-دستورالعمل اجرایی مشاغل خانگی-انواع مشاغل قانونی خانگی-وکیل کمیسیون ماده 100- وکیل متخصص ماده 100-وکیل تخصصی ماده 100-شهرداری تهران-وکیل تهران برای شهرداری- وکیل تهران در شهرداری-وکیل دیوان عدالت-نمونه اعتراض به رای تخریب کمیسیون ماده صد

قوانین مربوط مشاغل خانگی

مشاغل خانگی

استثنای دیگری که در بند 24 ماده 55 قانون شهرداری وجود دارد و از صلاحیت ذاتی کمیسیون تبصره یک ماده 100 قانون شهرداری خارج گردیده مشاغل خانگی می باشد.

با اینکه در تبصره ذیل بند 24 ماده 55 قانون شهرداری ها در خصوص مشاغل مجاز جهت فعالیت در اماکن مسکونی تعیین تکلیف گردیده بود انجمن شهر تهران طی مصوبه شماره 573 مورخ 1357/3/7 به منظور تامین مایحتاج روزانه مردم و همچنین کاهش سنگینی ترافیک شهر و با توجه به اینکه در عمل مشکلاتی برای شهرداری در برنداشته و مصلحت شهروندان شهر تهران بوده است اقدام به معرفی مشاغل دیگری جهت استقرار در اماکن مسکونی نموده و این امر در بخشنامه شماره 684 مورخ 61/3/11 شهردار وقت و قائم مقام وزیر کشور تایید و تثبیت می گردد.

این مشاغل عبارت بودند:

از لبنیاتی بقالی نانوایی میوه فروشی قصابی مرغ فروشی تعمیرات لوازم کوچک خانگی الکتریکی داروخانه واکسی و تعمیرات کفش خشکشویی و نفت فروشی و دایر نمودن مشاغلی مانند آرایشگاه زنانه و مردانه مطب پزشکان تزریقات گرمابه نوشت افزار و کتاب فروشی هیات عمومی دیوان عدالت اداری ‏طی رای شماره 264 مورخ 69/12/7 رعایت حقوق ناشی از این مصوبه انجمن و بخشنامه شهردار وقت را مورد تاکید قرار داده است.

در تاریخ 89/2/2 قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی مشتمل بر 12 ماده و 6 تبصره به تایید شورای نگهبان رسید در مواد 1 و 2 این قانون آمده است دولت موظف است به استناد اصول 28 و 43 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و با توجه به سند چشم انداز 20 ساله مشاغل خانگی را مطابق این قانون ساماندهی و حمایت نماید به نحوی که زمینه اشتغال برای این گونه متقاضیان فراهم گردد منظور از مشاغل یا کسب و کار خانگی آن دسته از فعالیت هایی است که با تصویب ستاد موضوع ماده 3 توسط عضو یا اعضای خانواده در فضای مسکونی در قالب یک طرح کسب و کار بدون مزاحمت و ایجاد اختلال در آرامش واحدهای مسکونی همجوار شکل می گیرد و منجر به تولید خدمت و یا کالای قابل عرضه به بازار خارج از محیط مسکونی می گردد. شاغلین کسب و کار مذکور برای کسب منافع به صورت های زیر فعالیت می نمایند.

1_ انجام فعالیت به صورت کارمزدی برای کارفرمای خارج از محیط مسکونی 2_ انجام فعالیت مستقل اعم از تامین مواد اولیه تا عرضه محصول به خارج از محیط مسکونی 3_ انجام فعالیت به صورت تعاونی اتحادیه و یا مشارکت با بنگاه های بالادستی تامین کننده مواد اولیه و عرضه محصول آنان در بازار ترجیحاً به صورت کسب و کار خوشه ای. در ماده 7 این قانون مزایای صاحبان مشاغل خانگی چنین تبیین گردیده است صدور و مجوز مشاغل کسب و کارهای خانگی در چهارچوب ضوابط ابلاغی ستاد توسط وزارت کار و امور اجتماعی یا واحدهای تابعه صورت می پذیرد و صاحبان مشاغل مزبور از مزایای ذیل برخوردار می شوند. استفاده از بازار محلی شهرداری جهت عرضه محصولات خانگی عضویت در شرکت سهامی عام خوشه ای تخصصی کسب و کار خانگی معافیت از عوارض اداری و تجاری تعیینی و مصوب شوراهای اسلامی شهرها و روستاها.

دانستن مطالب بیشتر در این مورد اینجا کلیک کنید.

این مطلب کاربردی را از دست ندهید : نمونه نامه اعتراض به جریمه شهرداری

کریمی وکیل دعاوی دیوان عدالت اداری و شهرداری-09194504079

این مطلب کاربردی را از دست ندهید : تاثیر جریمه بر تغییر کاربری


مصادیق مشاغل خانگی - مقررات مشاغل خانگی - دستورالعمل اجرائی مشاغل خانگی
مقررات مشاغل خانگی,ما بهترین و جدیدترین قوانین و روشهای کمک به شما در دعاوی اتان را می دانیم کافی است یک بار امتحان کنید و به ما تماس بگیرید

مشاهده صفحه اول وبسایت وکیل دیوان عدالت اداری محمد رضا کریمی


نمونه دادخواست ها