نمونه رای دستور موقت براجرای مصوبه نسبت به کسانی که از آن شکایت نکرده اند.

در شاخه : آیین دادرسی طرح دعوی در دیوان عدالت اداری


وکیل دیوان عدالت اداری تهران-09125253824-لیست شعب دیوان عدالت اداری تهران-دیوان عدالت اداری تهران-محمدرضا کریمی وکیل دیوان عدالت اداری- آدرس دیوان عدالت اداری-محمدرضا کریمی وکیل-نمونه رای دستور موقت-وکیل برای امور شهرداری-دستور موقت ابطال مصوبه-دستور موقت برای مصوبه-وکیل تخصصی شهرداری-ضمانت اجرای دستور موقت

وکیل امور شهرداری-09194504079

نمونه رای دستور موقت براجرای مصوبه نسبت به کسانی که از آن شکایت نکرده اند.

این مطلب توسط اینجانب وکیل متخصص دیوان عدالت اداری تحریر شده است

دستور موقت در دیوان عدالت اداری

برابر ماده 34 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب 1392 شاکی میتواند ضمن طرح شکایت خود،یا حتی پس از آن مدعی شود که اجرای اقدامات و تصمیمات و آراء قطعی،ممکن است سبب ورود خسارتی گردد که جبران آن در آینده غیر ممکن یا متعسر می شود،تقاضای صدور دستور موقت را بنماید.

مرجع رسیدگی به این تقاضا همان شعبه ای است که به اصل دعوی رسیدگی می کند. اما در خصوص تقاضای دستور موقتی که در ضمن درخواست ابطال مصوبه از دیوان عدالت اداری مطرح می‌شود. برابر ماده 36 همین قانون،پرونده ابتدا جهت رسیدگی به تقاضای مزبور [قبل از رسیدگی در هیات عمومی]، به یکی از شعب دیوان ارجاع می‌شود و حسب ظاهر منظور از شعب،همان شعب بدوی دیوان عدالت میباشد و البته به تقاضای صدور دستور موقت در شعبه خارج از نوبت رسیدگی خواهد شد.

اما بدون شک ممکن است برای شما سوال پیش آید که دستور موقتی که به جهت توقف اجرای مصوبه ی دولتی یا حتی مصوبات شورای شهر بعد از تقاضای ابطال مصوبه صادر می شود آیا صدور آن دایر بر توقف اجرای مصوبه فقط از بابت شاکی و تنها به نفع وی اعمال می‌شود؟

به معنای دیگر آیا با صدور دستور موقت صرفاً اجرای مصوبه نسبت به شاکی متوقف می گردد یا اینکه خیر اجرای مصوبه را به طور کلی(و صرفنظر از سمت شاکی) متوقف می کند؟.

برابر قانون زمانی که فردی در اجرای قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب 1392 درضمن تقاضای ابطال یک مصوبه در هیات عمومی دیوان عدالت اداری تقاضای صدور دستور موقت می‌نماید و با آن موافقت می‌شود قطع نظر از اینکه مصوبه تنها نسبت به شاکی شمول داشته یا اینکه افراد دیگری را نیز در بر بگیرد دستور موقت به طور کامل مشمول مصوب شده و شامل افرادی غیر از شاکی پرونده نیز می‌شود اما به هر حال چنانچه طرف شکایت از اجرای دستور موقت استنکاف نماید،

برابر ماده 39 همان قانون متخلف به انفصال از خدمت به مدت 6 ماه تا یک سال محکوم خواهد شد و فرقی نمی کند که آیا شعبه راسا استنکاف را احراز نموده یا شخص یا سایر افراد ذینفع مراتب استنکاف را به شعبه اعلام کرده باشند نظریه مشورتی شماره 90/57 مورخ 1390/04/05کمیسیون دیوان عدالت اداری نیز موید همین نظر است.

این مطلب کاربردی را از دست ندهید : تاثیر عدم ارسال پاسخ نماینده دولتی در پرونده دیوان عدالت اداری

کریمی وکیل دعاوی دیوان عدالت اداری و شهرداری09125253824-09915253824


دستور موقت دیوان عدالت-09125253824 - مقررات دستور موقت در دیوان عدالت - نحوه اجرای دستور موقت-09125253824
نحوه اجرای دستور موقت ابطال مصوبه, ما بر آنیم که بهترین نتایج را بر اساس تجربیاتمان در دعاوی که به ما می‌سپارید برای شما به ارمغان بیاوریم و امیدواریم که با شناختی که از قانون و رویه قضائی داریم بتوانیم یاری رسان حقوق تضیع شده شما باشیم چون ما متخصص دعاوی دیوان عدالت اداری هستیم

مشاهده صفحه اول وبسایت وکیل دیوان عدالت اداری محمد رضا کریمی


نمونه دادخواست ها