بهترین وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری

در شاخه : کمیسیون ماده 100در دیوان عدالت اداری - نمونه آرای دیوان عدالت اداری درباره کمیسیون ماده 100 شهرداری


بهترین وکیل کمیسیون ماده 100-وکیل ماده ۱۰۰ شهرداری-09125253824-وظایف وکیل ماده 100 شهرداری

بهترین وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری

ماده 100 شهرداری

ساخت و ساز امروزه یک صنعت بسیار گسترده است و شما می توانید روزانه ساختمان های مختلفی را مشاهده کنید که در حال ساخت و احداث هستند. ساخت و ساز در شهرها باید با توجه به یک سری قوانین انجام شود که هم در ایمن سازی شهروندان و هم در زیباسازی شهر نقش مهمی ایفا می کند. در بعضی از ساخت و سازها ممکن است بعضی از این قوانین اجرا نشود و یک سری مشکلات قانونی به همراه بیاورد، از این رو برای رسیدگی به آن تخلفات و بی قانونی ها، ماده 100 شهرداری تصویب شد تا با استفاده از آن بتوان از بروز تخلفات مختلف جلوگیری کرد.

نگاهی کمیسیون ماده 100 شهرداری

وظیفه اصلی کمیسیون ماده 100 شهرداری این است که به تخلفات ساختمانی رسیدگی کند، به عبارتی باید پیش از انجام هر گونه کارهای ساختمانی از شهرداری پروانه ساخت گرفت و شهرداری باید از کارهای اجرایی بدون پروانه جلوگیری کند و به منظور بررسی این تخلف ها، به کمیسیون ماده 100 شهرداری واگذار می شود. لازم به ذکر است ماده 100 قانون شهرداری دارای 11 تبصره است که هر کدام از آن دارای یک سری ویژگی ها می باشد.

قانون ماده 100 شهرداری چیست

با توجه به قانون ماده 100 شهرداری، کلیه ملک ها و زمین هایی که در اطراف شهر یا در آن قرار دارد، پیش از انجام هر گونه کار برای ساخت یا تفکیک زمین، باید ابتدا از شهرداری پروانه ساخت دریافت کنند. شهرداری این وظیفه را بر عهده دارد تا از ساخت و ساز ساختمان های بدون مجوز ممانعت کند.

بررسی انواع جریمه ماده 100 شهرداری

این که اگر شما یک ساختمان یا سازه ای را مخالف با قوانین ماده 100 شهرداری تهیه کنید، با یک سری جریمه ها رو به رو شوید که در ادامه به بعضی از آن ها اشاره خواهیم کرد:

1) اضافه بنا:

اضافه بنا به میزان جریمه ای گفته می شود که با توجه به قوانین وضع شده شهرداری تعیین می گردد. با توجه به قانون و پروانه ساخت مالک می تواند 60 درصد از زمین خود را ساخت و ساز کند و 40 درصد آن را باقی بگذارد. در غیر این حالت تخلف کرده و باید جریمه پرداخت کند، ساختمانی که اضافه بنا داشته باشد، پایان کار به آن تعلق نمی گیرد و قابلیت فروش نداشته و ارزش آن نیز کم می شود.

2) جریمه پیشروی در معابر:

در زمان ساخت بسیار مهم است که مطابق با پروانه ساخت مراحل مختلف انجام شود و از پیشروی آن ها در معابر ممانعت گردد. اگر به این شکل انجام نشود، شهرداری با بررسی میزان جریمه ماده 100، جریمه تعیین می شود و مالک باید آن را پرداخت کند. این قانون در زمان ساخت برای تمامی ساختمان ها شامل مسکونی، اداری و تجاری پیاده سازی می شود.

3) جریمه عدم احداث پارکینگ:

با توجه به ماده 100 شهرداری جریمه عدم احداث پارکینگ در ساختمان از یک الی دو برابر ارزش تعیین می گردد. با توجه به این که استاندارد مساحت پارکینگ 25 متر مشخص می شود، جریمه ای به همین منظور تعیین می گردد. نکته ای که در این زمینه باید به آن توجه کنید این است که در زمان احداث پارکینگی که استفاده نمی شود، مالک باید جریمه مد نظر را بپردازد.

4) عدم رعایت اصول شهرداری:

یکی دیگر از جرایمی که ممکن است شما در ماده 100 شهرداری با آن رو به رو شوید، جریمه عدم رعایت اصول شهرسازی است که در دو دسته تخریب ملک و نقدی طبقه بندی می شود. در این جریمه ارزش معاملاتی ملک تعیین کننده میزان این هزینه می باشد که شهرداری با توجه به هر متر زیر بنا بررسی و تایید می کند. در این جریمه یک سری عواملی اعم از نوع کاربرد، موقعیت ملک و امکانات آن تاثیر گذار هستند.

بررسی دیگر جریمه های تخلفات ساختمانی

شهرداری برای این که بتواند قانون را بهتر اجرا کند و جلوی بروز یک سری مشکلات را بگیرد، یک سری دیگر از تخلفات را در نظر گرفته است که در صورت انجام آن ها، مالک را جریمه می کند که عبارتند از:

1) ساخت و ساز در مناطق ممنوعه

2) ساخت و ساز بیش از تراکم تعیین شده

3) تجاوز به حریم املاک مجاور

4) ساخت و ساز در ارتفاعات شهری

وکیل ماده 100 شهرداری

مالکان ساختمان در بیشتر مواقع درگیر تخلفات تعیین شده در ماده 100 شهرداری می شوند، اگر شما نیز با این مسائل رو به رو هستید باید یک وکیل متخصص در این زمینه پیدا کرده تا به شما کمک کند تا مسائل و مشکلات خود را حل و فصل کنید.

وکیل ماده 100 شهرداری با توجه به این که اطلاعات کامل از قوانین و مقررات شهرداری دارد، به موکلان خود در انجام فرآیندهای مختلف کمک کرده و تا آن جایی که بتواند میزان جریمه ها را کاهش می دهد.

وظایف وکیل ماده 100 شهرداری

زمانی که شما به سراغ وکیل ماده 100 شهرداری می روید یک سری وظایف در قبال شما انجام می دهد که عبارتند از:

1) بررسی و تجزیه پرونده: وکیل با ارزیابی و تجزیه و تحلیل شرایط پرونده، بهترین روش را پیش روی شما می گذارد تا بتوانید از حقوق شما دفاع کند.

2) مشاوره حقوقی: یکی دیگر از وظایف وکیل در این زمینه این است که به شما راهنمایی و مشورت کامل در خصوص قوانین و مقررات شهرداری می دهد.

3) نمایندگی در کمیسیون: وکیل می تواند به عنوان یک نماینده در جلسات حضور داشته باشد و از منافع فرد دفاع کند.

ویژگی وکیل ماده صد شهرداری چیست؟

قوانین و مقررات ماده 100 شهرداری بسیار مهم است و نیاز به آگاهی و تخصص بالایی دارد، به همین دلیل هر فردی نمی تواند به عنوان یک وکیل با تجربه ماده 100 شهرداری فعالیت کند. برای انتخاب یک وکیل کمیسیون ماده 100 باید به یک سری ویژگی ها توجه کنید که عبارتند از:

• تخصص و تجربه ی بالایی در این زمینه داشته باشد.

• تجزیه و تحلیل حرفه ای و عملی ارائه دهد.

• امانت دار خوبی باشد.

• پرونده های مختلف ماده 100 را حل کرده باشد.

• حق الوکاله مقرون به صرفه ای داشته باشد.

مزایای اخذ وکیل متخصص ماده 100 شهرداری

ماده 100 شهرداری دارای پیچیدگی های زیادی است، به همین دلیل اگر شما خودتان بخواهید بدون اطلاعات و دانش کامل به سراغ حل مسائل پرونده تان بروید، به احتمال زیاد پرونده را از دست داده و باید جریمه های زیادی را پرداخت کنید. در صورتی که استفاده از وکیل متخصص و با تجربه ماده 100 شهرداری به شما این قابلیت را می دهد تا فرآیند رسیدگی سریع تر انجام شود و از آن جایی که وکیل با قوانین ساخت و ساز آشنایی کامل دارد، بسیاری از موارد و مسائل پرونده با موفقیت حل می شود و در نهایت از پرداخت هزینه های اضافی جلوگیری به عمل می آورد.

موارد مهم در تعیین حق الوکاله ماده 100 شهرداری

یکی از سوالات مهم مالکان و کسانی که نیاز به مشاوره در این زمینه دارند، میزان حق الوکاله است. باید به شما بگوییم که دستمزد وکلای این حوزه با توجه به یک سری موارد تعیین می شود که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1) پیچیدگی پرونده: هر چقدر میزان امور وارد شده در پرونده پیچیده تر باشد، روی حق الوکاله وکیل ماده 100 شهرداری تاثیر بیشتری می گذارد، چرا که پرونده های سخت تر دارای رسیدگی بیشتری می باشند.

2) سابقه و تجربه وکیل: وکلای با تجربه و کسانی که سال های زیادی در این زمینه فعالیت کرده اند، معمولا حق الوکاله بیشتری دریافت می کنند.

3) میزان کار وکیل: هر چقدر وکیل کار بیشتری در یک پرونده نیاز باشد تا انجام دهد، دستمزد او بیشتر خواهد بود.

4) مدت زمان: پرونده هایی که پروسه های طولانی دارند به دلیل مشغله و کار بیشتر، هزینه های بالاتری دارند.

5) محل وقوع پرونده: این که پرونده در کدام شهر است نیز روی دستمزد تاثیر دارد؛ به عنوان مثال پرونده های شهر تهران و در مناطق حساس و مهم آن دارای حق الوکاله بیشتری می باشند.

سخن آخر

به صورت کلی ماده 100 شهرداری دارای قواعد مختلفی در تمام محدوده های شهری است که این قوانین روی تامین امنیت و همین طور زیباسازی شهر تاثیر می گذارد و باید توسط مالکان رعایت شود. هر گونه تخطی از این قوانین با هزینه و جریمه رو به رو می شود که بعضا پرداخت آن برای مالکان سخت و زمان بر است. از این رو داشتن یک وکیل ماده 100 شهرداری که روی این خدمات تخصص و مهارت بالایی دارد به شما کمک می کند تا هم در قالب مشاوره در روند و ساخت و ساز از انجام کارهای غیر قانونی جلوگیری شود و همین که در صورت بروز تخلف میزان هزینه ها و جریمه ها کاهش پیدا نماید.

این مطلب کاربردی را هم از دست ندهید : مدارک لازم جهت شکایت در دیوان عدالت اداری


بهترین وکیل کمیسیون ماده 100 - وکیل ماده ۱۰۰ شهرداری - وظایف وکیل ماده 100 شهرداری
بهترین وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری, آقای محمدرضا کریمی وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری و دعاوی دیوان عدالت اداری با ۲۰ سال سابقه وکالت در امور شهرداری

مشاهده صفحه اول وبسایت وکیل دیوان عدالت اداری محمد رضا کریمی


نمونه دادخواست ها