بهترین وکیل امور عوارض شهرداری-09125253824
در شاخه : مجموعه مقررات و آرای مربوط کمیسیون ماده77 شهرداری - مجموعه مقررات مربوط به عوارض ساختمانی

بهترین وکیل امور عوارض شهرداری
عوارض شهرداری
هنگامی که معامله ملک انجام می شود یکی از مواردی که به آن توجه می کنند وضعیت پرداخت مالیات های شهری است. این مورد در زمان انتقال سند تحت عنوان حساب شهرداری محسوب می شود. عوارض شهرداری در واقع از جمله مالیات های شهری ساختمان می باشد که باید هر ساله به وسیله مالکان پرداخت گردد که عموما مالکان آن را به موقع پرداخت نمی کنند و باعث بروز یک سری مشکلات می شود. در واقع با استفاده از این عوارض بخش زیادی از مخارج شهرداری پوشش داده می شود.
عوارض شهرداری چیست
عوارض شهرداری به مبالغی گفته می شود که شهروندان در قبال خدماتی که شهرداری ارائه می کند، نظیر ایجاد خیابان های جدید، نظافت کوچه ها، توسعه های شهری و ... پرداخت می کنند. عوارض شهرداری در واقع هزینه هایی هستند که هم از مالک و هم ساکنان گرفته می شوند و به عنوان یک منبع درآمد به شمار می رود. این عوارض با توجه به قوانین و مقررات حاکم در هر منطقه و هر کشور تعیین می گردد.
عدم پرداخت عوارض شهرداری چه مشکلاتی دارد؟
چنان چه عوارض شهرداری پرداخت نشود، یک سری مشکلات ایجاد شده و منابع مالی شهرداری نیز کاهش پیدا می کند، به همین دلیل در روند توسعه شهری اختلال ایجاد شده و با متخلفان مطابق با قانون برخورد می شود. در این روند یک سری جریمه ها اعمال شده که می تواند شامل جریمه های مالی، تعلیق خدمات و یا از بین بردن حقوق استفاده از ملک و ... باشد.
عوارض شهرداری به چه صورت پرداخت می شود؟
محاسبه عوارض شهرداری با توجه به قوانین و مقررات هر شهر انجام می گیرد و در تعیین آن یک سری پارامترهایی مانند نوع و مساحت ملک، منطقه جغرافیایی، نوع فعالیت، استفاده از ملک و ... اهمیت دارد. همین طور روش های پرداخت این عوارض ها می توانند با هم دیگر تفاوت داشته باشند که عبارتند از:
1) پرداخت نقدی: یکی از متداول ترین روش ها می باشد که در آن پرداخت عوارض به صورت نقدی و به یکباره است. این روش عموما در معاملات ملکی به کار می رود.
2) افزودن به صورت مستقیم به قبض مالیاتی: در بعضی موارد عوارض شهرداری به شکل مستقیم به قبض مالیاتی ملک اضافه می شود و فرد مذکور باید آن را پرداخت نماید.
3) پرداخت اقساط: عوارض شهرداری تحت شرایط خاص ممکن است به مالکان این قابلیت را بدهد تا عوارض خود را به شکل اقساط پرداخت نمایند و چنانچه دیرکرد داشته باشند، جریمه ها بیشتر می شوند.
4) سامانه های آنلاین: در حال حاضر بسیاری از شهرداری ها این قابلیت را فراهم کرده اند تا عوارض شهرداری آنلاین پرداخت شوند.
وکیل عوارض شهرداری
وکیل عوارض شهرداری به وکیلی گفته می شود که در امور حقوقی مرتباط با شهرداری و دعاوی مرتبط به آن تجربه و تخصص زیادی دارد. این وکیل به صورت خاص در حل پرونده های مرتبط به مسائل شهرداری وارد عمل می شود و در موضوعات گوناگون اعم از تخلفات ساخت و ساز، تغییر کاربری، اخذ مجوز، جریمه ها و ... فعالیت می کند.
چرا وکیل عوارض شهرداری مهم است؟
از آن جایی که شهرداری ها به عنوان یکی از نهادهای عمومی فعالیت می کند و وظایف زیادی بر عهده دارد. به همین دلیل دعاوی مختلفی در مرتبط با آن ایجاد می شود که وکیل شهرداری با تخصص در این زمینه به حل این مسائل پرداخته و به موکلان خود کمک می کند. از آن جایی که عوارض شهرداری و امور مرتبط به آن پیچیدگی های زیادی دارد، افراد باید از وکلای با تجربه در این زمینه بهره بگیرند تا مسائل خود را حل و فصل نمایند.
وکیل عوارض شهرداری باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
امروزه داشتن یک وکیل در امور شهرداری و مسائل مرتبط به آن اهمیت زیادی دارد و اگر فردی از خدمات وکیل استفاده نکند، ممکن است در بسیاری از پرونده های خود بازنده باشد و باید جریمه های زیادی را پرداخت کند.
اما از چه وکیلی می توان در عوارض شهرداری و امور مرتبط به آن استفاده کرد؟ وکیل عوارض شهرداری باید یک سری ویژگی ها داشته باشد تا بتوان آن را انتخاب کرد که عبارتند از:
1) تخصص و تسلط کامل در امور شهرداری: اولین و مهم ترین ویژگی وکیل شهرداری این است که باید به کلیه قوانین و امور مرتبط با شهرداری تسلط کامل داشته باشد.
2) تخصص در پیگیری پرونده های شهرداری: وکیل باید بتواند پرونده های شهرداری و امور مرتبط با آن را به خوبی پیگیری کند تا پرونده در زمان کم تری به نتیجه برسد.
3) آشنایی با کارهای شهرداری: خیلی از پرونده های شهرداری دارای فرآیندهای مختلفی هستند که وکیل عوارض شهرداری باید آن ها را بشناسد.
4) توانایی در دفاع: وکیل شهرداری باید بتواند از موکلان خود در مقابل دادگاه و کمیسیون های مرتبط با آن دفاع کند.
5) داشتن ارتباطات موثر: وکیل عوارض شهرداری باید بتواند با دیگر وکلای همکار خود ارتباط داشته تا در صورت بروز مشکل از آن ها بهره بگیرد.
میزان حق الوکاله وکیل شهرداری
از آن جایی که امور شهرداری مانند عوارض شهرداری یکی از رایج ترین مسائل و دغدغه های بیشتر افراد است، باید بگوییم که حق الوکاله وکیل شهرداری با توجه به یک سری امور تعیین می شود که عبارتند از:
• پرونده و میزان پیچیدگی آن: پرونده های عوارض شهرداری با هم دیگر فرق دارند، هر چقدر این پیچیدگی بیشتر باشد، میزان دستمزد وکیل با توجه به کاری که باید انجام دهد، افزایش پیدا می کند.
• تجربه و تخصص: هر چقدر یک وکیل عوارض شهرداری دارای تجربه و سابقه کاری بیشتر در این زمینه باشد، دستمزد او بالاتر می رود.
• میزان مدارک: پرونده هایی که مدارک بیشتر دارند و تجزیه و تحلیل دقیق تر می خواهند، دستمزد وکیل بیشتر می شود.
دعاوی عوارض شهرداری چیست؟
دعاوی عوارض شهرداری به مواردی گفته می شود که شهرداری ها در قبال تامین خدمات عمومی و ارائه کارهای شهرداری از شهروندان دریافت می کنند، این عوارض شامل عوامل مختلفی می باشد که از جمله آن ها می توان به عوارض پسماند، نوسازی، تغییر کاربردی و کسب و پیشه اشاره کرد.
دعاوی مرتبط به وصول عوارض
دعاوی مرتبط به وصول عوارض به مواردی گفته می شود که عموما با توجه به اعتراضات صاحبان املاک و شهروندان به نسبت مبالغ عوارض تعیین شده از سمت شهرداری انجام می گیرد. این اعتراضات می تواند در زمینه مواردی مانند عدم رعایت قوانین، نرخ محاسبه و ... باشد.
نکات مهم در انتخاب وکیل عوارض شهرداری
با توجه به این که امور شهرداری از حساسیت زیادی برخوردار است، نمی توان از هر وکیلی در این زمینه استفاده کرد، شما در انتخاب وکیل عوارض شهرداری باید یک سری نکات را مد نظر قرار دهید که عبارتند از:
1) برقراری ارتباط موثر یا حسن خلق: یکی از نکات مهم در انتخاب بهترین وکیل شهرداری این است که بتواند با شما به عنوان یک موکل ارتباط برقرار کند، موارد و مسائل مهم را توضیح دهد و راهکارهای مد نظر را ارائه دهد. اگر یک وکیل نتواند به خوبی با موکلان خود ارتباط بگیرد حتی اگر بهترین دانش را هم در این زمینه داشته باشد عملا به کاری نمی آید.
2) تجربه و میزان توانایی: این که یک وکیل تا چه اندازه پرونده های مشابه را حل کرده باشد و به شما کمک کند تا بتوانید از بروز مسائل و موارد پیش رو جلوگیری کنید، بسیار مهم است. پس وکیلی شهرداری را انتخاب نمایید که تجربه و مهارت زیادی در این زمینه داشته باشد.
3) ارزیابی تخصص: در انتخاب یک وکیل همیشه تخصص او را ارزیابی کنید، دقت کنید که وکلا حوزه کاری مختلفی دارند و ابتدا باید دعاوی را مطرح کنید و سپس به دنبال وکیلی باشید که به شما خدمات مناسبی در این زمینه ارائه می دهد.
4) حق الوکاله منصفانه: در زمان انتخاب بهترین وکیل شهرداری همیشه حق الوکاله را در نظر داشته باشید و از خدمات وکیلی بهره بگیرید که کیفیت بالایی دارد، اما حق الزحمه منصفانه ای دریافت می کند.
سخن آخر
مسائل و موارد مرتبط با شهرداری بسیار حساس است و اگر به خوبی حل و فصل نشود نه تنها باعث پرداخت جریمه می شود بلکه ممکن است یک سری مشکلات در زمینه ملک هم ایجاد کند. به همین دلیل باید در کم ترین زمان ممکن حل شود. حتی اگر شما پیش از انجام هر گونه کار از خدمات مشاوره و کارشناسی وکیل در این زمینه بهره بگیرید به شما کمک کرده تا از بروز تخلفات جلوگیری کرده و تا حداقل الامکان مجبور به پرداخت جریمه نشوید. از این رو در حال حاضر بهره گیری از خدمات وکلای با تجربه در این زمینه حائز اهمیت بوده و شما می توانید از آن ها بهره مند شوید.
این مطلب کاربردی را هم از دست ندهید : چگونه شکایت خود را در دیوان عدالت اداری ثبت کنیم ؟
بهترین وکیل عوارض شهرداری-09125253824 - وکیل برای عوارض شهرداری - وکیل عوارض شهرداری تهران
بهترین وکیل امور عوارض شهرداری, آقای محمدرضا کریمی وکیل متخصص در دعاوی شهرداری و دیوان عدالت اداری با ۲۰ سال سابقه وکالت تخصصی در دعاوی مرتبط با عوارض شهرداری
مشاهده صفحه اول وبسایت وکیل دیوان عدالت اداری محمد رضا کریمی